Overslaan en naar de inhoud gaan

Commercial Law

Geen commerciële activiteit zonder contracten. We helpen u bij het opstellen van alle soorten zakelijke overeenkomsten en begeleiden u bij alle mogelijke geschillen, minnelijk of via procedure.

Ondernemingscontracten

Wij helpen u bij de opzet en structurering van nieuwe activiteiten en projecten, de opstelling van maatcontracten en complexe samenwerkingsovereenkomsten en de  redactie van algemene voorwaarden. Onze expertise omvat alle (internationale) commerciële overeenkomsten (distributiecontracten, handelsagentuur, zelfstandige dienstverleningsovereenkomsten, joint ventures, huurcontracten, franchise, licentieovereenkomsten,….

Commerciële geschillen

Voor al uw commerciële en zakelijke geschillen, in alle types procedures, in België en het buitenland, staan we u bij. Als een minnelijke schikking gepaster is dan een procedure, begeleiden we u tijdens de onderhandelingen, bemiddeling en de redactie van een eventuele dading.

Marktpraktijken en mededingingsrecht

Reken op onze expertise bij geschillen tussen ondernemingen op het vlak van naleving van niet-concurrentieclausules, afwerving van klanten en personeel en de bescherming van bedrijfsgeheimen.

Ondernemingsstrafrecht

Dankzij onze ruime ervaring met financiële misdrijven verlenen we preventief advies, begeleiden we u tijdens het strafrechtelijk onderzoek en verdedigen we uw belangen in de eigenlijke procedure.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Gespecialiseerd advies en begeleiding op maat voor al uw contracten, ook internationaal
  • Bijstand bij al uw geschillen, via arbitrage, bemiddeling of procedure
  • Doorgedreven ervaring in verschillende sectoren
  • Multidisciplinaire aanpak met aandacht voor fiscale en financiële issues.