Overslaan en naar de inhoud gaan

Corporate M&A

Als corporate klant begeleiden we u bij nationale en grensoverschrijdende transacties en geschillen en mag u rekenen op advies over de meest uiteenlopende vennootschapsrechtelijke topics.

Corporate

Vennootschapsrechtelijk advies, corporate housekeeping, oprichting van nieuwe vennootschappen, management- of aandeelhoudersovereenkomsten... Ons team staat u bij.

M&A

Fusies, overnames, investeringen, vastgoedtransacties, private equity en venture capital-transacties, management buy-outs en buy-ins, gestructureerde veilingen, herstructureringen, joint-ventures … Reken op complete begeleiding en doordacht advies.

Finance

Ook voor het structureren van financieringen en zekerheden om transacties te realiseren, beschikken wij over een doorgedreven expertise.

Due diligence

Vóór het onderhandelen en opstellen van de transactiedocumenten analyseren we voor u de risico’s en doen wij aanbevelingen op maat.

Corporate litigation

Bij geschillen tussen aandeelhouders (uitsluiting of uittreding aandeelhouders, nietigheid van besluiten,…), bestuurders of over overeenkomsten in het kader van transacties (post-closing geschillen) bieden we u een ruime ervaring aan in bemiddeling en verdediging.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Multidisciplinaire juridische begeleiding op maat bij uw transacties en geschillen
  • Bijzondere aandacht voor fiscale en financiële aspecten van uw bedrijfsvoering
  • Zowel ruime expertise in onderhandeling als in verdediging van uw belangen
  • Een netwerk van (inter)nationale experts
  • Relevante ervaring in diverse sectoren