Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

 2 mensen fietsen

Om vooruit te komen stippelt u een bepaalde richting uit. Om er zeker van te zijn dat u de optimale weg kiest en geen opportuniteiten mist, hebt u Moore Law als compagnon de route. Als uw raadsman ontwarren we voor u het complexe kluwen van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer, met oog voor alle praktische details. Zo blijft u op de juiste weg en komt uw onderneming helemaal tot haar recht.

Moore Law verdedigt uw belangen. Vanaf het eerste ondernemersidee tot en met de zekerheid dat u de juiste bijstand krijgt bij een conflict. Op alle vlakken die u en uw onderneming aanbelangen: fiscaal recht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, fusies en overnames, HR-aangelegenheden en vermogensplanning.

U krijgt praktisch en geïntegreerd advies. Omdat we nauw met Moore samenwerken, krijgt u juridisch advies dat perfect past bij de weg die u samen gaat met Moore. We bundelen onze krachten en specialisaties. Zo bewaren we het overzicht, zodat u zich optimaal kunt focussen op ondernemen.

Bij Moore Law krijgt u een persoonlijke service. We zijn er voor u en uw onderneming. Daarom hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Iemand die uw taal spreekt en uw verhaal kent, zodat u het niet telkens opnieuw moet vertellen. Ook dat kenmerkt de aanpak van Moore Law.

Moore Law is van hier, maar gaat met u veel verder. We denken met u net zo goed lokaal als internationaal. Dus ook als u grote stappen zet, begeleiden we u met evenveel kennis en overgave in nieuwe werelden.

Met Moore Law wordt juridisch advies geïntegreerd praktisch bedrijfsadvies.