Overslaan en naar de inhoud gaan

Estate Planning

U werkt hard om uw bedrijf te doen draaien en plukt daar de vruchten van. Estate planning houdt rekening met beide en vraagt om een brede visie en een proactieve aanpak op maat.

Continuïteit familiebedrijf

Advies over uw huidige situatie, optimalisering van uw vermogen en begeleiding bij een familiale bedrijfsopvolging: de continuïteit van uw familiebedrijf is altijd de rode draad.

Structurering privévermogen 

We begeleiden  bij de planning en structurering van uw privévermogen, hoe complex en specifiek ook.

Brede visie

Estate planning is meer dan belastingen besparen. Waar staat u vandaag, hoe is uw vermogen samengesteld en waar wil u naartoe? We brengen alles zorgvuldig in kaart en zorgen dat de balans tussen bescherming en fiscale optimalisatie in evenwicht is.

Dynamische aanpak

Alles meteen plannen is een utopie. Niet alleen uw vermogen, ook uw visie evolueert. Vermogensplanning is dynamisch en moet opgevolgd en desnoods bijgestuurd worden.

Eenvoud siert

Wij vermijden nodeloze complexiteit. Onze adviezen zijn begrijpelijk en doelgericht en moeten u en uw familie vooruithelpen en praktisch realiseerbaar zijn.

Proactieve opvolging

Een goede successieplanning moet daadwerkelijk toegepast worden. Wij volgen dat voor u op zodat de nodige verrichtingen, boekingen, formaliteiten en acties correct en tijdig gebeuren.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Een aanpak op maat rekening houdend met alle aspecten van uw vermogen
  • Proactieve opvolging
  • Advies en begeleiding bij bedrijfsopvolging en familiale charters
  • Fiscale optimalisatie op het vlak van erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting…
  • Samenwerking met specialisten voor specifieke domeinen