Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore Law

Moore Law slaat vleugels uit in West-Vlaanderen met nieuwe partners Kristof De Smet en Tomas Dujardin

vrijdag 17/12/2021
Lexam

Moore Law verwelkomt twee nieuwe West-Vlaamse partners: Mr. Kristof De Smet en Mr. Tomas Dujardin. Met hun expertise binnen het fiscaal recht alsook het vennootschaps- en ondernemingsrecht zijn ze de perfecte aanvulling voor het advocatenkantoor. Door de uitbreiding van het team verstevigt Moore Law haar positie in Zuid-West-Vlaanderen en breiden ze uit tot een kantoor met 30 advocaten.  

PERSBERICHT – Brussel, vrijdag 17 december

Moore Law is al jarenlang een toonaangevende speler in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven met een brede dienstverlening op het vlak van Tax, Corporate M&A, Estate Planning, Restructuring, HR Legal en GDPR. Door het partnerschap te verruimen met de komst van Mr. Kristof De Smet en Mr. Tomas Dujardin, versterkt het kantoor zijn expertise zowel inhoudelijk als geografisch in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Het team van Mr. De Smet en Mr. Dujardin bestaat uit Mr. Hitoshi Vanlandeghem, Mr. Jérémy Théry, Mr. Marie Verhelst en Mr. Daniëlle Vanhove.

Kristof De Smet en Tomas Dujardin: ”Moore Law komt op het juiste moment. Wij vonden elkaar zeer snel in een gedeeld enthousiasme rond het fiscaal en ondernemingsrecht maar ook op menselijk vlak was de klik er meteen. We zijn ervan overtuigd dat de integratie in Moore Law ons team nog sterker zal maken om de uitdagingen in de advocatuur aan te gaan.

Tom Vanraes, Managing Partner Moore Law Belgium vult aan: “Met Kristof De Smet, Tomas Dujardin en hun team van experten wordt een zeer enthousiast, gedreven en ervaren team van advocaten betrokken bij Moore Law. Naast eenzelfde visie en kijk op klantgerichtheid valt ook hun menselijke en teamgerichte aanpak op. Sowieso een aanwinst voor Moore Law.

De nieuwe partners en Moore Law delen eenzelfde strategische toekomstvisie waarin een  krachtige  ondernemersspirit,  gepersonaliseerde klantgerichtheid en een sterk geloof in groei, vooruitgang en digitalisering centraal staan.

Hans Cools, CEO Moore Law Belgium besluit: “Ondernemers willen geen opportuniteiten missen maar tegelijk wel de risico’s beheersen. Hier ligt ook de rol van Moore Law: ondernemers actief steunen op hun weg naar groei. De geografische uitbreiding naar West-Vlaanderen past perfect in deze strategie. Het team van Kristof en Tomas is de ideale partij om met oog voor kwaliteit in combinatie met een pragmatische aanpak de West-Vlaamse ondernemers bij te staan”.

Over Moore Law

Moore Law werd opgericht in 2014 en staat KMO’s en mid-marketbedrijven op juridisch vlak bij in diverse fasen van hun ondernemingstraject. Met een team van meer dan 30 advocaten ontwarren zij het complexe kluwen van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer, met oog voor alle praktische details op vlak van fiscaal recht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, fusies en overnames, arbeids- en sociaal recht en vermogensplanning. Moore Law heeft lokale vestigingen in Brussel, Antwerpen en Kortrijk. Als lid van Moore Global - één van de grootste accounting- en consulting netwerken ter wereld - helpt Moore Law haar klanten bovendien in meer dan honderd landen.