Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore Law #Proudly Moore #The Company's Companion.

Advocatenkantoor Sherpa Law wordt Moore Law

donderdag 24/06/2021
Persbericht Moore Law

De digitale transformatie en toenemende regelgeving maakt het ondernemerschap steeds complexer. Om bedrijven op elk moment en in elk dossier het beste advies te kunnen geven, gaat advocatenkantoor Sherpa Law nog nauwer samenwerken met Moore Belgium, de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België. Deze vernieuwde strategische aanpak uit zich ook in een naamswijziging: Sherpa Law wordt Moore Law Belgium. Beide organisaties willen met hun complementaire expertise samen ondernemers bijstaan op hun weg naar groei. 

PERSBERICHT - Brussel, 24 juni 2021

Juridisch advies wordt geïntegreerd en praktisch bedrijfsadvies

Sherpa Law, opgericht in 2014, heeft vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het zakenkantoor bouwde een uitstekende reputatie op in de advocatuur en kende de voorbije jaren een gestage organische groei. Vanaf vandaag gaat het kantoor door het leven als ‘Moore Law Belgium’ om zo de geïntegreerde aanpak van juridisch en bedrijfsadvies samen met Moore Belgium te onderstrepen. Het advocatenkantoor kan hierbij bovendien een beroep doen op het internationale netwerk waartoe Moore Belgium behoort.

Multidisciplinaire compagnon de route

Moore Law staat ondernemers en bedrijven bij in diverse fasen van hun traject: bij het eerste idee, bij het verstrekken van advies en opstellen van contracten, tot en met het verlenen van de juiste bijstand bij een conflict. Het kantoor richt zich op alle disciplines van het zakenrecht: fiscaal recht, HR-onderwerpen, vennootschaps- en ondernemingsrecht, fusies en overnames, maar ook vermogensplanning.

Tom Vanraes, managing partner Moore Law Belgium ziet alleen maar voordelen in de versterkte strategische samenwerking : “Ondernemers willen geen opportuniteiten missen maar tegelijk wel de risico’s beheersen. Hier ligt onze rol : samen op weg gaan om de doelen van ondernemers te bereiken. De voorbije jaren hebben we vastgesteld dat juridisch advies en strategisch bedrijfsadvies hoe langer hoe meer samengaan. Vandaar de keuze om samen met de specialisten van Moore Belgium voor een multidisciplinaire aanpak te kiezen, waar nuttig en nodig. Zo komt elke ondernemer en onderneming helemaal tot zijn/haar recht, letterlijk en figuurlijk.”

Jo Roseleth, managing partner Tax & Legal Services Moore Belgium is bijzonder enthousiast over de samenwerking met Moore Law Belgium: “De samenwerking uit zich in verschillende aspecten: we houden elkaar scherp en slim. Uitdagingen worden samen aangepakt en – vooral – we zijn complementair. Steeds hanteren we eenzelfde logica: soms heeft de cliënt of business partner nood aan een consultant; in andere situaties denkt hij of zij meteen aan een advocaat. Maar de idee is dat we steeds op zoek gaan naar meerwaarde, zowel voor onze cliënten, onze business partners als voor onszelf.”

Ook Peter Verschelden, voorzitter van de Raad van Bestuur Moore Belgium, is opgetogen: “Met Moore Law Belgium wordt een zeer enthousiast, gedreven en ervaren team van advocaten als strategische partner betrokken bij Moore Belgium. Naast eenzelfde visie en kijk op klantgerichtheid valt ook de menselijke en teamgerichte aanpak van Moore Law op. We hebben in het verleden al een uitstekende samenwerking uitgebouwd. In de toekomst zal de vernieuwde samenwerking onder de Moore vlag een meerwaarde betekenen voor al onze cliënten.”

Meer informatie over Moore Belgium kan u terugvinden op www.moore.be.