Overslaan en naar de inhoud gaan

Lars Raedschelders

Lars Raedschelders

Partner


BIOGRAFIE

Lars Raedschelders studeerde in 2003 af aan de Universiteit Antwerpen en vervolmaakte zijn opleiding met een aanvullend Masterdiploma in het Vennootschapsrecht aan de KU Brussel in 2006.

Lars is actief in het domein van het vennootschapsrecht en het ondernemingsrecht. Hij is ervaren in het begeleiden van overnames, joint ventures en herstructureringen van bedrijven, alsook in het opstellen en onderhandelen van diverse types van commerciële overeenkomsten en geschillenbeslechting.

Lars verleent zowel nationaal als grensoverschrijdend advies aan een breed scala van ondernemingen, hetzij van KMO tot beursgenoteerd, van ambachtelijk tot hoogtechnologisch, van familiebedrijf tot VC investering.

Vanuit een bijzondere interesse voor het ondernemerschap heeft Lars deze kennis uitgediept als Group Legal Counsel van de holding Xtrion NV, die onder meer de activiteiten controleert van Melexis NV, genoteerd op NYSE Euronext Brussel, alsook van de holding Elex NV, die belangen heeft in onder meer Fremach International NV en, voorheen, in Standard de Liège SA.

In 2015 trad Lars Raedschelders toe tot het kantoor.

SPECIALISATIE

  • Vennootschapsrecht

  • Fusies en overnames (M&A)

  • Ondernemingsrecht

  • Intellectuele eigendom